TV3 "Es dispara la miopia en nens per l'ús continuat de les pantalles".

January 22, 2019

 

"Recomanen dosificar l'ús dels dispositius i passar més estona a l'exterior, perquè el sol és un inhibidor de la miopia.

En l'última dècada, s'ha disparat el nombre de miops, i amb més graduació. Els nens que avui tenen 10 anys tenen unes miopies un 30% més altes que els nens de 10 anys del 2008. La causa: l'ús continuat i intensiu de pantalles. Mòbils, tauletes i ordinadors obliguen a fixar la vista en un dispositiu petit, a prop de la cara i sovint durant molt de temps".

 

En EyeSapp som molt concientes d'aquest problema per aixo hem desemvolupat la nostra plataforma. Pensem que es molt bona eina per prevenir y controlar la miopia mentres els nens utilitzen els dispositius mòvils. Si vols més información contacta'ns. info@eyesapp.eu.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2018 by EyesApp.

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle